"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обекти"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обект Каса дел сол
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обект Ронин 2022 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обект Темел и Ко
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обект Каза Модерна
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Жилищна сграда 2021
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обект Билли 2020 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обект Ронин 2020 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обекти през 2019 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обекти през 2018 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обекти през 2017 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обекти през 2016 година
"Билдинг Експрес 82" ЕООД - Обекти през 2015 година